Šta je kvantna analiza organizma i daljinsko skeniranje i tretmani?

Medicine doctor hand working with modern computer interface as medical concept

Kvantna analiza organizma je nova grana holističkog pristupa revitalizaciji stanja organizma čoveka ali i životinja,  koja omogućava brzu, bezbolnu, neinvazivnu analizu celog organizma bez štetnog zračenja i doprinosi pobošanom osećaju i olakšanjima u slučaju raznih tegoba. To je sveobuhvatni pristup zasnovan na otkriću biološke rezonance, koji integriše znanja iz istočne i zapadne medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike. Kvantna analiza i terapija ima za cilj da održi ravnotežu tela poznatu kao zdravlje, tretirajući pojedinca kao celinu, a ne samo dijagnozu. Fokusira se na predviđanje i prevenciju mogućih tegoba otkrivanjem poremećaja elektromagnetnih ćelija pre nego što se pojave klinički simptomi. Integrativna medicina kombinuje pristupe klasične i kvantne medicine. Pregled kod terapeuta kvantne analize i terapije podrazumeva uzimanje anamneze klijenta, sprovođenje objektivnih procena korišćenjem skenera Biorezonance ili magnetno-rezonatnog analizatora i pružanje sveobuhvatne analize i plana aktivnosti na poboljšanju sveukupnog stanja organizma čoveka. Pregledom se mogu dijagnostikovati različiti sistemi organa, cirkulacija, alergije, infekcije i emocionalna stanja bez invazivnih procedura. Primenljiv je na sve uzraste, uključujući decu i trudnice, zahtevajući saradnju klijenta tokom procesa.

Naime, potrebno je da klijent, tokom pregleda magnetno-kvantnim analizatorom drži u ruci elektodu aparata, jedan minut koliko je potrebno da uređaj analizira ceo organizam i generiše izveštaje – jedan sveobuhvatni i 44 detaljna izveštaja, na osnovu kojih praktičar kvantne analize predlaže određene aktivnosti u smislu poboljšanja opšteg stanja organizma, a na osnovu dobijenih izveštaja, sopstvenog znaja i iskustva u radu sa klijentima, predlaže dalje aktivnosti ili tetmane.

U slučaju NLS biorezonantnog pregleda organizma, odnosno biorezonantnog skeniranja, potrebno je da klijent sve vreme na glavi nosi specijalne slušalice – biokonduktore, a pregled traje oko sat i po vremena, za koje vreme se ispituju različiti delovi tela bez invazivnih metoda, otkrivaju bakterije, virusi, paraziti, testiraju alergije, reakcije na lekove i intolerancija na hranu i može se ispitati- analizirati krv i biohemijske promene bez uzimanja uzoraka krvi. Zamenjuje višestruke analize, testove i snimanje, nudeći prilagođene terapije za dobrobit klijenata.

Medicomat uređaji u gami biorezonantnih skenera, nudi tri vrste NLS sistema: Standard, Profesional i Premium

Detaljno poređenje mogućnosti ovih uređaja možete pogledati u sledećoj tabeli

Nošenje slušalica na glavi je obavezno tokom skeniranja NLS biorezonantnim uređajima, kao i tokom primene terapije. Šta se, međutim, dešava kada imamo veoma osetljive klijente, kao što su nemirna ili deca sa posebnim potrebama, osetljivi klijenti koji zbog svog duševnog stanja ne trpe ništa na glavi, pa može doći do fizičkog oštećenja kablova ili samih biokonduktorskih slušalica usled grubog uklanjanja? Za ovu kategoriju pacijenata, idealno rešenje je uređaj koji je sposoban da radi i bez slušalica, dakle, i na daljinu. Takav uređaj je najnoviji patent Medicomat 5  koji u sebi integriše softver Vector i softver Methapathia, poseduje dodatak za daljinski rad kao i dodatak za uzimanje DNK uzoraka na kvantnom nivou.

Ovaj uređaj pogodan je i za rad na daljinu za pacijente koji zbog slabe pokretljivosti nisu u stanju da dođu u kvantni Centar, prezaposlene osobe kao i osetljive kategorije pacijenta koji ne trpe slušalice na glavi, ili čak, usled različitih razloga, odbijaju pomoć i saradnju sa terapeutom.

Poslednji slučaj rada na daljinu sa kojim smo imali iskustva, uključivao je rad na daljinu najsavremenijim uređajem METATRON HOSPITAL  koji se pokazao kao veoma uspešan u slučaju kada je osoba odbijala pomoć i saradnju, a radilo se o klijentu sa izvesnim problemima psihičke prirode kao i sa problemom uzimanja psihotika i alkohola.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili informacije o kvantnim uređajima brenda Medicomat.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu