Ako ste daleko….

metatronbaner-768x432

Sve više nutricionista, lekara, vlasnika SPA centara i Centara za usvajanje zdravijih navika želi da nabavi uređaje tipa Quantum ili NLS; Šta ako ne živite u blizini Beograda, Novog Sada? Medicomat Srbija Vam nudi rešenja:

  • Za kupce koje nisu u Srbiji, uređaje možemo da pošaljemo internacionalnom kurirskom službom EMS, na isporuku ćete čekati od 5 do 8 dana.  Pomoć oko instalacije softvera, kao i obuku za korišćenje uredjaja možete dobiti on line, preko internet-a, putem programa Team Viewer ili Any desk. Plaćanje je moguće putem predračuna ili direktno na sajtu karticom.
  • Ako želite da dodjete lično i kupite NLS uredjaj, da vam se instalira softver na Vaš laptop, da dobijete obuku za rad na uredjaju u trajanju od nekoliko sati, nudimo Vam svu pomoć oko pronalaženja udobnog i povoljnog smeštaja u Novom Sadu.

Ova ponuda vredi i ako dolazite iz Srbije 🙂 Nadam se da će Vam ove nove pogodnosti olakšati nabavku uredjaja po želji i pomoći vam da na najlakši način udjete su sve tajne poslovnog korišćenja ovih izvanrednih uređaja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu