Da li ste i vi nutricionista?

Pažnju mi je privukla činjenica da je sve više blogova i Facebook stranica koje su posvećene zdravoj hrani, receptima, savetovanju vezanim za ishranu, detoksikaciju organizma i svim drugim temama vezanim za zdravlje – od sistema vežbanja, ishrane,upotrebe superhrane, čajeva, lekovitog bilja, tinktura, etarskih ulja do korišćenja dodataka ishrani – suplemenata.

Da li ste i vi nutricionista ili savetnik za pravilnu ishranu? Ili želite to da postanete? Možda imate blog na internetu ali niste razmišljali o tome da svoju strast prema pravilnoj ishrani i savetovanju prijatelja kako da ispravno koriguju svoje pogrešne navike pretvorite u posao? Ili da radite sve ono što volite ali i da zaradite.

Ne znam da li ste primetili da je na sajtovima za grupne ponude – prodaje kupona sve više ponuda za kvantnu analizu celog organizma. Ja jesam 🙂 evo pogledajte nekoliko primera:

Sve ove ponude vezane su za uslugu snimanja zdravstvenog stanja organizma koje traje jedan minut, veoma je udobno za pacijenta i daje uvid u kompletno zdravstveno stanje, obavljaju se jednim tipom uređaja, koji je ranijih godina bio veoma skup, i kojeg su posedovali tek poneki doktor prirodne medicine ili homeopata. Sada su ovi uređaji dostupni i kod nas, i to po pristupačnoj ceni, uz punu servisnu podršku i garanciju.

Postoje dva tipa dostupnih uređaja:

Jedan tip, malo starije generacije, dostupan je samo sa softverom na engleskom jeziku, uz generisanje izveštaja o zdravstvenom stanju na engleskom jeziku, i uz mali softver- prevodioc koji ove izveštaje prevodi na srpski jezik.

To je ujedno i najčešći Uredjaj koji se koristi za ovakva dijagnostička snimanja, kao i uredjaji starije generacije koji rade po ovom principu, i daju manji broj izveštaja. Ovakav tip uredjaja može se kupiti  po ceni od 398 EUR. Detaljno o uredjaju možete pročititi ovde ;

Većina nutricionista, savetnika za ishranu i suplemente, homeopata i doktora prirodne medicine radi upravo sa ovakvim ili sličnim uređajima. Uredjaji brenda Quantum poseduju i dodatak za automatsku terapiju akupunkturom po sistemu tradicionalne kineske medicine. Terapija se obavlja na dva kanala – dakle može se primenjivati simetrično na dve različite regije na telu. Dolazi uz pribor za stimulaciju ušnih školjki, štipaljke za ciljano tretiranje akupunkturnih tačaka na ušnoj školjki, pribora za stimulaciju akupunkturnih tačaka na dlanovima , papuče za stimulaciju tačaka na stopalima i pribora za ciljano postavljanje na specifične akpunkturne tačke na telu

Postoji i Uredjaj novije generacije, sa kompletnim softverom i generisanim izveštajima i na srpskom jeziku (uz engleski i druge dostupne jezike) Quantum L 29 + i dostupan je po ceni od 475 Eur sa mogućnosti za terapju akupunkturom, detaljno o ovom uredjaju možete pogledati ovde :

Ako više volite mali i kompaktni uređaj velikih mogućnosti koji lako sa svojim laptopom možete poneti na teren, pogledajte ovaj model istog uredjaja, samo manjih dimenzija i bez akupunkture po ceni od 45o Eur. Detaljnije o ovom uredjaju možete videti ovde a ovo su fotografije kojem sam napravila tokom testiranja

Ukoliko ste,čitajući ovaj članak pomislili da bi i vi mogli biti deo ovakve ponude sa svojim uslugama u uslovima rastuće potražnje za brzim, kvalitetnim i neinvanzivnim (bez vađenja krvi) uvidom u zdravstveno stanje i davanjem adekvatnih preporuka za ishranu, potpuno ste u pravu 🙂 To potvrđuje i činjenica, da je recimo, portal Grupovina u svom info e-mail-u od prošle nedelje oglasila da su upravo ovakvi pregledi jedna od top deset najprodavanjih ponuda! Ako uzmete u obzir kratko vreme koje Vam je potrebno da dobijete uvid u zdravstveno stanje osobe koja je došla na savetovanje, uz prepisivanje odgovarajućeg režima ishrane u skladu sa dobijenim rezultatima, jasno Vam je da i Vaš hobi i strastveno učenje o pravilnoj ishrani i prirodnim lekovima može postati i vaš izvor zarade. Lično poznajem dosta ljudi koji su veoma stručni i koncizni u svojim preporukama za plan ishrane koji zaista pomaže da se zdravstveno stanje popravi i imam za Vas jedan dobar predlog:

U okviru B2B  (business to business) podrške, nudim Vam – ukoliko se odlučite za nabavku Quantum-a u izdanju po vašoj želji i baner sa reklamom vašeg bloga i/ili usluga na portalu Sirovahrana.rs u trajanju od dva meseca! neka se čuje i za Vas i za Vaš blog 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu

Verified by MonsterInsights