Medicomat 5 – utisci sa obuke za rad

Distance-Healing-medicomat5

Od kako je Medicomat 5 nedavno stigao u Srbiju, osim pregleda i terapija na našim prostorima, našao je svoju primenu i u Centrima za unapređenje zdravlja u regionu, najpre u sloveniji , a sada i u BiH.

Ovo je bila prilika za bolje upoznavanje sa samim aparatom i njegovim mogućnostima, i utisci su jednostavno, neponovljivi – ovaj uređaj je uistinu budućnost koja je već počela kada je kvantna medicina u pitanju!

Donosim ekskluzivno svoje utiske sa konkretne obuke za klijenta, koji će uskoro obogatiti svoj Centar na jedinstveni način.

Hunter Remote – Medicomat 5 u svom sastavu poseduje i visokokvalitetne slušalice ako želite da radite na klasičan način, ali i samo davanje biološkog ID-a o ispitivanoj osobi je jednostavno dovoljno – ovo me je podsetilo koliko to može biti značajno u radu sa osetljivim osobama koje ne trpe slušalice na glavi tokom pregleda ili primanja terapije, hiperaktivnim autističnim osobama kao i drugim osetljivim kategorijama.

Komplet opreme takođe uključuje i pribor za uzimanje DNK uzoraka, kao i dve posude za ispitivanje supstanci (lekova, hrane suplemenata) i pripremu lekova.

Uz odgovarajući laptop  (Intel snažni procesor, 16GB DDR Ram memorije, najnoviji Windows OS), sa dva najnovija softvera, Vector i Methapatia, istraživanje i prikaz rezultata su brzi, detaljni, kao i terapije. Ukoliko ste profesionalac sa sopstvenim Centrom za unapređenje zdravlja i kvantnu negu, ovaj uređaj vam svakako donosi prestižno mesto lidera u primeni savremenih tehnologija, pouzdanost, tačnost, i garantuje najefikasniju terapiju i vrhunsku uslugu za Vaše klijente. Zaključavanje oba softvera zbog zaštite baze podataka i dobijenih rezultata kod vaših pacijenata se podrazumeva – jednostavno, kvalitet, perfekcija u radu, izrazito vođenje računa o svakom pa i najsitnijem detalju izdvajaju Medicomat 5 u poređenju sa sličnim uređajima koji su prisutni na tržištu.

Detaljne skripte sa uputstvima na srpskom jeziku, Video tutorijali, podrška u radu uvek kada vam je potrebna se podrazumevaju. Izaberite za svoj Centar vrhunski kvalitet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu