Saveti za izbor laptop-a

Medicomat uredjaji postaju sve bolji i sa sve više mogućnosti, pa u skladu sa tim, postoji i potreba da računar,  laptop sa kojim ćete raditi, ima odredjene performanse kako biste obezbedili udoban, siguran i pre svega tačan rad Medicomat uredjaja.

Ukoliko želite da nabavite Quantum L29+, vaš laptop može da bude i malo jednostavniji, ali je preporuka, da svakako,, pre nego što instalirate program koji pokreće L29 i L29+ uredjaja, uradite re-instaliciju Windows operativnog sistema, ako je računar duže korišćen, budući da, kroz vreme, Windows može malo da „zabaguje“ i da ne radi kako treba, a to će, prouzrokovati i slabiji rad Quantum uredjaja. Preporučujemo da imate laptop sa instaliranim Windows 10 operativnim sistem, kao i da pre instalacije samog softvera isključite obavezno antivisrus program (može da izazove brisanje softverskog ključa), kao i da vreme i datum u samom Operativnom sistemu bude podešeno u obliku mesec/dan/godina (donji desni ugao „desktop-a“, radne površine)

Ukoliko nabavljate NLS sistem, Profesional ili Premium, preporuke su sledeće:

Laptop treba da je dovoljno snažan, i ako je duže korišćen treba re-instalirati Windows.
Preporučen laptop:
CPU: Intel Core i5 or i7
RAM: 8GB
Screen: 15.6 inch
Storage: 250GB +
Brands: HP, Lenovo, Asus
OS: Windows 10 Pro 64-bit

Laptop za Metatron:
Processor: AMD Ryzen 5, 7 or Intel Core i5, i7
RAM: 16GB
Screen: 15.6 inch
Storage: 250GB +
Brands: HP, Lenovo, Asus
OS: Windows 10 Pro 64-bit

Naravno, za profesionalni rad preporučujemo i licencirani Winodows 10 operativni sitem. Uz uvažavanje ovih preporuka, uredaji će raditi tačno i bez smetnji.

Pacijenti koji dolaze na pregled treba da se uzdrže od konzumacije hrane, kafe, alkoholnih pića ako je moguće, kao i da ne uzimaju lekove pre pregleda, da bi dobijeni rezultati bili što tačniji, i da bi dobili što bolje preporuke o koracima koje je potrebno da preduzmu u vezi svog zdravstvenog stanja ili korigovanja ishrane.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu

Verified by MonsterInsights