Priprema lekova

pripremalekova

Svi NLS biorezonatni uredjaji imaju mogućnost kako ispitivanja namirnica, pomoćnih lekovitih sredstava i lekova na organizam, tako i pripreme lekova.

Prirodna frekvencija uzeta iz patološke nidus se pretvara u njihov suprotni polaritet i identičan u obliku i kao takav se pretvara u pojačanu informaciju upisanu na matricu: voda, etil alkohol, šećer ili parafin.

Voda se za ovu namenu savetuje se za lečenje akutnih procesa; Efikasnost preparata snimljenih na vodi ostaje zapisana u narednih 30 minuta, nakon čega gubi svoju efikasnost. Takvu vodu treba popiti u roku od 30 min.

Alkohol služi za lečenje akutnih ili hroničnih procesa. Takodje, alkoholni rastvori kao što su neka lekovita bilja poput Leonurus, Crataegus, i drugo bilje, može se preporučiti za lečenje hroničnih procesa što omogućava da se produži efekat lekova. Efikasnost preparata napravljenih od alkohola traje 2-3 meseca, dok se efikasnost preparata napravljenih na alkoholnim rastvorima zadržava naredna 4-6 meseca.

Za lečenje hroničnih poremećaja mogu se koristiti i preparati snimljeni na laktozi-šećeru, efikasnost ovakvog preparata je 6 do 9 meseci.

U lečenju akutnih procesa uzima se 4 do 8 kapi ili „perli“ odjednom, tri puta dnevno. Za decu do 14 godina doza treba da bude 2-3 kapi odnosno perlice manje.

Takodje se može koristiti i parafin za pripremu masti za kožu kao i kod poremećaja nervnog sistema ( radiculitis, neuralgija, lumbagia) sa aplikacijama.

Perlice od laktoze (homeopatske globule) koje se stavljaju pod jezik veoma su ugodan način da se produži dejstvo biorezonantne terapije za svakog pojedinog pacijenta.

Za naše kupce NLS uredjaja, bez obzira na model koji kupuju, obezbedjujemo poklon – pakovanje od 300 gr perlica od laktoze za pripremu lekova.

Detaljno uputsvo o pripremi i primeni svih mogućnosti dobićete prilikom obuke za rad kao i u štampanoj skripti koja dolazi uz uredjaje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izaberite valutu plaćanja
RSD Srpski dinar
EUR Euro

Main Menu